PK Personeel is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. PK Personeel kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als PK Personeel een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over PK Personeel

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf PK Personeel. Zo is dit bedrijf gelegen in Veenendaal. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, PK Personeel is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58990283. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat PK Personeel ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals PK Personeel neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als PK Personeel is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.