PIDZ Uitzend BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. PIDZ Uitzend BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met PIDZ Uitzend BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als PIDZ Uitzend BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als PIDZ Uitzend BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over PIDZ Uitzend BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf PIDZ Uitzend BV. Zo is deze organisatie gelegen in Eindhoven. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. PIDZ Uitzend BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59892773. Op deze webpagina kan je ook zien wat PIDZ Uitzend BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.