PI Zeker & Vast B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PI Zeker & Vast B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als PI Zeker & Vast B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over PI Zeker & Vast B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PI Zeker & Vast B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Oud Gastel. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, PI Zeker & Vast B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56334397. Op deze site kan je ook tot je nemen wat PI Zeker & Vast B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met PI Zeker & Vast B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als PI Zeker & Vast B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.