Phoenix Personeel B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Phoenix Personeel B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Phoenix Personeel B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Phoenix Personeel B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Phoenix Personeel B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Bakel. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Phoenix Personeel B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 68128940. Op deze website kan je ook inzien wat Phoenix Personeel B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Phoenix Personeel B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Phoenix Personeel B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.