Personeelsdiensten Markelo BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Personeelsdiensten Markelo BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Personeelsdiensten Markelo BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partij als Personeelsdiensten Markelo BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Personeelsdiensten Markelo BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Personeelsdiensten Markelo BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Personeelsdiensten Markelo BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Markelo. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Personeelsdiensten Markelo BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67918417. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Personeelsdiensten Markelo BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.