Personeelsdiensten Emmen BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Personeelsdiensten Emmen BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Personeelsdiensten Emmen BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Personeelsdiensten Emmen BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Personeelsdiensten Emmen BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jou past.

Extra info over Personeelsdiensten Emmen BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Personeelsdiensten Emmen BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Emmen. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Personeelsdiensten Emmen BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 4084815. Op deze site kan je ook zien wat Personeelsdiensten Emmen BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.