Personeelsdienst Rijssen B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Personeelsdienst Rijssen B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Personeelsdienst Rijssen B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Personeelsdienst Rijssen B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Personeelsdienst Rijssen B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Rijssen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Personeelsdienst Rijssen B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 53400097. Op deze pagina kan je ook zien wat Personeelsdienst Rijssen B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Personeelsdienst Rijssen B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partner als Personeelsdienst Rijssen B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.