Personato Solutions B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Personato Solutions B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Personato Solutions B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Personato Solutions B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Venray. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Personato Solutions B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 57241295. Op deze pagina kan je ook zien wat Personato Solutions B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Personato Solutions B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partij als Personato Solutions B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Personato Solutions B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.