Perflexi BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Perflexi BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Perflexi BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Perflexi BV. Zo is deze onderneming gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Perflexi BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 60234806. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Perflexi BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Perflexi BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een onderneming als Perflexi BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Perflexi BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.