Perfect at Work is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Perfect at Work kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Perfect at Work een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Perfect at Work

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Perfect at Work. Zo is dit bedrijf gevestigd in Etten-Leur. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Perfect at Work is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 60671165. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Perfect at Work ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Perfect at Work neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Perfect at Work wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.