People2Choose is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. People2Choose kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over People2Choose

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf People2Choose. Zo is deze onderneming gevestigd in Mijdrecht. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. People2Choose is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59060476. Op deze website kan je ook lezen wat People2Choose ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals People2Choose neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als People2Choose inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als People2Choose een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.