People Company Payrolling B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. People Company Payrolling B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als People Company Payrolling B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over People Company Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf People Company Payrolling B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Schiedam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. People Company Payrolling B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 24432551. Op deze website kan je ook tot je nemen wat People Company Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals People Company Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als People Company Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.