Pemex International Espana S.A. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Pemex International Espana S.A. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Pemex International Espana S.A. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Pemex International Espana S.A. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Pemex International Espana S.A. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Pemex International Espana S.A.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Pemex International Espana S.A.. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Pemex International Espana S.A. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 55630774. Op deze website kan je ook inzien wat Pemex International Espana S.A. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.