PC&T Nederland BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PC&T Nederland BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als PC&T Nederland BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over PC&T Nederland BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf PC&T Nederland BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Leiden. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. PC&T Nederland BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 57734852. Op deze website kan je ook lezen wat PC&T Nederland BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller zoals PC&T Nederland BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als PC&T Nederland BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.