PBC Arnhem is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. PBC Arnhem kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over PBC Arnhem

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PBC Arnhem. Zo is deze organisatie gelegen in Huissen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. PBC Arnhem is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66903041. Op deze website kan je ook tot je nemen wat PBC Arnhem ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals PBC Arnhem neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als PBC Arnhem is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als PBC Arnhem een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.