PB Engineering BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PB Engineering BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met PB Engineering BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als PB Engineering BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als PB Engineering BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer weten over PB Engineering BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PB Engineering BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. PB Engineering BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70712794. Op deze site kan je ook zien wat PB Engineering BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.