Payrollplaats Administratief BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payrollplaats Administratief BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Payrollplaats Administratief BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payrollplaats Administratief BV. Zo is deze onderneming gelegen in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Payrollplaats Administratief BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64373142. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Payrollplaats Administratief BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Payrollplaats Administratief BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payrollplaats Administratief BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Payrollplaats Administratief BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.