Payrolling Utrecht B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Payrolling Utrecht B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Payrolling Utrecht B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een onderneming als Payrolling Utrecht B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Payrolling Utrecht B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over Payrolling Utrecht B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Payrolling Utrecht B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payrolling Utrecht B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 30206981. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Payrolling Utrecht B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.