Payroll VCU BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll VCU BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Payroll VCU BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over Payroll VCU BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll VCU BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Groningen-Stad. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Payroll VCU BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 1142057. Op deze website kan je ook inzien wat Payroll VCU BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Payroll VCU BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als Payroll VCU BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.