Payroll Star V B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Star V B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als Payroll Star V B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Payroll Star V B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll Star V B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Vleuten. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll Star V B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 68544103. Op deze pagina kan je ook lezen wat Payroll Star V B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Payroll Star V B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een onderneming als Payroll Star V B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.