Payroll Star IV B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Star IV B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Payroll Star IV B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partner als Payroll Star IV B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Payroll Star IV B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Payroll Star IV B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll Star IV B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Vleuten. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Payroll Star IV B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 68544030. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Payroll Star IV B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.