Payroll Star III B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Star III B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Payroll Star III B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Payroll Star III B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Payroll Star III B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Vleuten. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll Star III B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68544022. Op deze webpagina kan je ook zien wat Payroll Star III B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Payroll Star III B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payroll Star III B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.