Payroll Specialisten Intermediair is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Specialisten Intermediair kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Payroll Specialisten Intermediair een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Payroll Specialisten Intermediair

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll Specialisten Intermediair. Zo is dit bedrijf gevestigd in Roermond. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Payroll Specialisten Intermediair is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 60853387. Op deze pagina kan je ook zien wat Payroll Specialisten Intermediair ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Payroll Specialisten Intermediair neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Payroll Specialisten Intermediair is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.