Payroll Specialisten Business is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Specialisten Business kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Payroll Specialisten Business een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over Payroll Specialisten Business

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Payroll Specialisten Business. Zo is dit bedrijf gevestigd in Roermond. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll Specialisten Business is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68405219. Op deze website kan je ook zien wat Payroll Specialisten Business ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Payroll Specialisten Business neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payroll Specialisten Business is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.