Payroll Servicebureau BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Servicebureau BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Payroll Servicebureau BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Payroll Servicebureau BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Payroll Servicebureau BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over Payroll Servicebureau BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Payroll Servicebureau BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Odiliapeel. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Payroll Servicebureau BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56616619. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Payroll Servicebureau BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.