Payroll Service Zoutman B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Service Zoutman B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller zoals Payroll Service Zoutman B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als Payroll Service Zoutman B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Payroll Service Zoutman B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Payroll Service Zoutman B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll Service Zoutman B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Wilnis. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Payroll Service Zoutman B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 52402258. Op deze pagina kan je ook lezen wat Payroll Service Zoutman B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.