Payroll Select Retail Services BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Select Retail Services BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Payroll Select Retail Services BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll Select Retail Services BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Payroll Select Retail Services BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64794814. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Payroll Select Retail Services BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Payroll Select Retail Services BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Payroll Select Retail Services BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Payroll Select Retail Services BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.