Payroll Select O & O Services BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Select O & O Services BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Payroll Select O & O Services BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Payroll Select O & O Services BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll Select O & O Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Deventer. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Payroll Select O & O Services BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 8216196. Op deze pagina kan je ook lezen wat Payroll Select O & O Services BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Payroll Select O & O Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een bedrijf als Payroll Select O & O Services BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.