Payroll Select O & O Diensten BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Select O & O Diensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Payroll Select O & O Diensten BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Payroll Select O & O Diensten BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Payroll Select O & O Diensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Deventer. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Payroll Select O & O Diensten BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 8186207. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Payroll Select O & O Diensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Payroll Select O & O Diensten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als Payroll Select O & O Diensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.