Payroll Profit BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Profit BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Payroll Profit BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Payroll Profit BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Nieuwegein. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Payroll Profit BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 51891689. Op deze site kan je ook inzien wat Payroll Profit BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Payroll Profit BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Payroll Profit BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Payroll Profit BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.