Payroll Pro B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Pro B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Payroll Pro B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Payroll Pro B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Payroll Pro B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Payroll Pro B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Payroll Pro B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Zevenaar. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Payroll Pro B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68478119. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Payroll Pro B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.