Payroll Plus People & Schoonmaak is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Plus People & Schoonmaak kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Payroll Plus People & Schoonmaak een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Payroll Plus People & Schoonmaak

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Payroll Plus People & Schoonmaak. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Payroll Plus People & Schoonmaak is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67439195. Op deze pagina kan je ook inzien wat Payroll Plus People & Schoonmaak ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Payroll Plus People & Schoonmaak neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als Payroll Plus People & Schoonmaak inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.