Payroll Organisation B.V. is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Organisation B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Payroll Organisation B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jou past.

Meer weten over Payroll Organisation B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Payroll Organisation B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Eindhoven. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Payroll Organisation B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67016642. Op deze webpagina kan je ook zien wat Payroll Organisation B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Payroll Organisation B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Payroll Organisation B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.