Payroll Mates BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Mates BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Payroll Mates BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payroll Mates BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Payroll Mates BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over Payroll Mates BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll Mates BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Druten. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll Mates BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67751326. Op deze site kan je ook inzien wat Payroll Mates BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.