Payroll For You B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll For You B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Payroll For You B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Payroll For You B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Payroll For You B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Payroll For You B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll For You B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Beuningen (GLD). Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll For You B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65233204. Op deze website kan je ook lezen wat Payroll For You B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.