Payroll Firm II BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Payroll Firm II BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Payroll Firm II BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payroll Firm II BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Payroll Firm II BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer informatie over Payroll Firm II BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll Firm II BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Heerenveen. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll Firm II BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67538797. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Payroll Firm II BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.