Payroll Firm I BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Firm I BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Payroll Firm I BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een bedrijf als Payroll Firm I BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller rekent, net als Payroll Firm I BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Payroll Firm I BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll Firm I BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Heerenveen. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Payroll Firm I BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70676712. Op deze pagina kan je ook inzien wat Payroll Firm I BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.