Payroll Company Retail BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Company Retail BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Payroll Company Retail BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Payroll Company Retail BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Stadskanaal. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Payroll Company Retail BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59127856. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Payroll Company Retail BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Payroll Company Retail BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als Payroll Company Retail BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Payroll Company Retail BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.