Payroll Brabant B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll Brabant B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Payroll Brabant B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll Brabant B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Raamsdonksveer. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Payroll Brabant B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60700211. Op deze webpagina kan je ook zien wat Payroll Brabant B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals Payroll Brabant B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een onderneming als Payroll Brabant B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Payroll Brabant B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.