Payroll 010 BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payroll 010 BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Payroll 010 BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra informatie over Payroll 010 BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payroll 010 BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Payroll 010 BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67613918. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Payroll 010 BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Payroll 010 BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payroll 010 BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.