Payperflex is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payperflex kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Payperflex

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Payperflex. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Payperflex is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63463598. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Payperflex ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Payperflex neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Payperflex wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als Payperflex een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.