Payper Retail BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Payper Retail BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Payper Retail BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Payper Retail BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Payper Retail BV. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Payper Retail BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 56427174. Op deze website kan je ook inzien wat Payper Retail BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Payper Retail BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Payper Retail BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.