PAYNED Payrolling B.V. is een payroll organisatie die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. PAYNED Payrolling B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over PAYNED Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf PAYNED Payrolling B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Staphorst. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, PAYNED Payrolling B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 5084032. Op deze pagina kan je ook inzien wat PAYNED Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals PAYNED Payrolling B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als PAYNED Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als PAYNED Payrolling B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.