PayforFlex is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. PayforFlex kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met PayforFlex neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een onderneming als PayforFlex inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als PayforFlex een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over PayforFlex

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PayforFlex. Zo is dit bedrijf gevestigd in Heerlen. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, PayforFlex is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64460479. Op deze webpagina kan je ook zien wat PayforFlex ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.