PayCheckers BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. PayCheckers BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als PayCheckers BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over PayCheckers BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf PayCheckers BV. Zo is deze onderneming gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, PayCheckers BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66637481. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat PayCheckers BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met PayCheckers BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als PayCheckers BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.