Paycheck Personeelszaken is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Paycheck Personeelszaken kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Paycheck Personeelszaken neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Paycheck Personeelszaken is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Paycheck Personeelszaken een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Paycheck Personeelszaken

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Paycheck Personeelszaken. Zo is dit bedrijf gelegen in Deventer. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Paycheck Personeelszaken is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67148794. Op deze site kan je ook inzien wat Paycheck Personeelszaken ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.