Pay-People 1 BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Pay-People 1 BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Pay-People 1 BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als Pay-People 1 BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Pay-People 1 BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Pay-People 1 BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Pay-People 1 BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Deventer. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Pay-People 1 BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 50166980. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Pay-People 1 BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen regio.