Pay for People select BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Pay for People select BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals Pay for People select BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Pay for People select BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als Pay for People select BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over Pay for People select BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Pay for People select BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Pay for People select BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61636908. Op deze website kan je ook zien wat Pay for People select BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen regio.