Pay for People payroll BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Pay for People payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over Pay for People payroll BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Pay for People payroll BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Pay for People payroll BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 53307917. Op deze pagina kan je ook lezen wat Pay for People payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Pay for People payroll BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Pay for People payroll BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller bepaalt, net als Pay for People payroll BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.