Pay for People direct BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Pay for People direct BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Pay for People direct BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Pay for People direct BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Pay for People direct BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59739509. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Pay for People direct BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Pay for People direct BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als Pay for People direct BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Pay for People direct BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.